Support

Support

Vi ved, det betyder rigtig meget, at I kan få fat på support. Når I kontakter os, ringer I direkte igennem til en konsulent med det samme. Ingen omstilling eller telefonpasser som skal oprette en sag og bede jer vente på opkald fra os.

Det skal være nemt og let tilgængeligt at være kunde hos os. Det sparer jer for tid og frustrationer. IT kan være en kompliceret størrelse, men det behøver ikke at være sådan – I kan stille os alle spørgsmål om IT, tablets, telefoner og endda jeres Mac computere.

Hos Miit IT kan I få en serverløsning. Vi supporterer og drifter cirka 200 servere og løsninger hertil allerede.

Få hjælp til IT

Ligesom I er eksperter inden for jeres felt, er vi også eksperter inden for vores. Det kan være små eller store ting, I kan have behov for at få hjælp til. Hvis der er tvivl ved jer, er vi ikke længere væk end et telefonopkald.

Når I har en eller flere IT løsninger hos os, står vi klar til at hjælpe jer, hvis der skulle opstå selv de mindste problemer. Vi kan også hjælpe jer med at kigge ind i, om I har alle de IT løsninger, der vil give mening for lige netop jeres virksomhed.

Tag kontakt til os, hvis I har brug for support, eller hvis I gerne vil finde ud af, om jeres nuværende løsninger er, som de skal være, eller om I har behov for mere eller mindre.

Kontakt

Telefonnummer: 7070 1570
Kontakt email: hej@miit.dk
Support mail: support@miit.dk

Det betyder faktisk noget for os at arbejde sammen med jer.
Derfor besøger vi jer gerne, så vi lærer hinanden at kende.

Send os en besked