Om Miit

Hvem er vi?

Miit består af en håndfuld begavede hjerner, der er eksperter inden for sikkerhed og IT. Hos os står vi for det hele – styring, vedligeholdelse, administration, diverse opdateringer, support og rådgivning.

Hvad enten det er enkelte services, I har brug for eller en hel pakke, så er vi klar til at bygge en sikkerhedspakke til jer.

Vi er Managed Service Provider, som på godt dansk betyder, at vi er jeres eksterne partner, der kan hjælpe jer med alt, når det kommer til IT-sikkerheden i jeres virksomhed. Det betyder også, at du køber dig til dine IT-services som fx licenser, support, opdateringer og sikkerhed og får det hele leveret som en samlet service.

Vi tager os af alt fra Office 365, hosting og backup til mailsikkerhed, signaturløsninger og hardware – og meget, meget mere. Tag et kig på alle vores services, hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi kan hjælpe jeres virksomhed med.

Vi kan hjælpe dig

Miit er din partner, når det kommer til sikkerhed i jeres virksomhed. Det er os, der kan hjælpe jer med at finde ud af, hvad det kan svare sig at bruge penge på, og hvad der absolut ikke giver mening, når det kommer til IT-sikkerhed på lige netop jeres arbejdsplads.

Vi er lokaliseret i Nørresundby i Nordjylland – men vi har kunder i hele Danmark. Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, og vi kigger gerne forbi til en snak om ønsker, strategi, og hvad vi kan gøre for jer. Vi vil gerne have et tæt forhold med vores kunder, og det finder vi bedst ud af sammen, hvordan denne konstellation skal være.