Kontakt

Medarbejdere

Mikkel Bruun Nielsen

IT Konsulent

Dennis K. Hejselbak

IT Konsulent

Jonas Wiwe

Systemtekniker

Martin Grønne

IT Support

Christian Tang

IT Support elev

Vi er Miit

Vi elsker at bygge IT og sikkerhedspakker til virksomheder, holde alle systemer kørende og give en tilpas mængde rådgivning. Og en tilpas mængde dårlige jokes.

Miit er din virksomheds sikkerhed, når det kommer til Office 365, hosting, backup, mailsikkerhed, antivirus og meget mere. Vi er faktisk det, der hedder Managed Service Provider. Hos os får du omsorg for din virksomheds it – du får styring, administration, vedligeholdelse, opdateringer, rådgivning og support på IT.

Mere end nogensinde før, er det afgørende, at din virksomhed har styr på IT-sikkerheden. Hackerangreb, kriminelle og usikre teknologier kan være en trussel for forretningskritisk data og systemer. Det har vi valgt at gøre noget ved og målet er at være din professionelle samarbejdspartner inden for IT-sikkerhed og IT-setup.

Miit har base i Nordjylland, men vores store og små kunder bor i hele landet. Vores mere end 15 års erfaring gør, at vi har hørt det før. Vi har hørt, hvad virksomheder bruger unødvendig tid og penge på inden for IT, hvilke udfordringer, de oplever og hvordan IT kan vokse sig alt for kompliceret. Når du ringer til os, får du en fagperson i røret. Når du ringer til os, får du hjælp. Vi har ikke et tungt callcenter eller system, der gør det hele dyrere og langsomt.

Kontakt

Telefonnummer: 7070 1570
Kontakt e-mail: hej@miit.dk
Support e-mail: support@miit.dk

Det betyder faktisk noget for os at arbejde sammen med jer.
Derfor besøger vi jer gerne, så vi lærer hinanden at kende.