Sikkermail løsninger

Sikkermail løsninger

Har I behov for at kommunikere personfølsomme data via e-mail med andre uden for organisationen, så har I behov for en sikker mail-løsning for at opretholde kravene i GDPR.

I udgangspunktet er mailkommunikation krypteret, også uden sikker mail-løsning, men hvis I ønsker garanti for, at mails er krypteret, skal I have en sikker mail-løsning. Løsningen gør det muligt at kommunikere sikkert end-to-end med alle offentlige instanser, kommuner, regioner, forsikringsselskaber, advokatkontorer og mange andre virksomheder med samme behov.

Skal I kommunikere sikkert med forældre, værger, ansatte eller andre, som ikke har en tilsvarende løsning, er det smart at sætte sms-kode og adgang til portal op. På den måde kan I styre, hvordan mailen skal leveres via et plugin i Outlook.

Sikker kommunikation online

Siden 2019 har det været et krav fra Datatilsynets side, at private virksomheder også skal sende deres mails krypteret, hvis der er personfølsomme oplysninger deri. Dette har det offentlige gjort i endnu længere tid.

Hvis I vil sikre jer, at der ikke er nogen risiko for, personfølsomme oplysninger lander i de forkerte hænder, er det en rigtig god idé at få en sikker mail-løsning. Alt efter hvilken virksomhed I er, kan der være forskellige krav og ønsker til sikkerheden.

Skal vi hjælpe jer med at øge sikkerheden? Det kan være alfa omega for nogle brancher og virksomheder at have en høj sikkerhed, når det kommer til kommunikation både in house, men også når der sendes mails til nogen uden for deres eget netværk. Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe jer med, så I kan stå sikkert.

Send os en besked