Netværk

Netværk

Vi bygger netværk, som sikrer jeres virksomhed den bedste performance og højeste sikkerhed. Med en opbygning af produkter fra førende producenter som Fortinet og Cisco Meraki til vores netværksløsninger, får I et solidt netværk.

Jeres sikkerhed styres, og vi sørger for, at jeres firewalls, switches og access points altid har den nyeste software. Vi sørger også for de er patchet mod sikkerhedsbrister, som vi oplever, der hele tiden kommer nye af.

Vi scanner netværkstrafikken, så vi kan stoppe eventuelt ondsindede websites og  malware angreb, før computerne overhovedet bliver lukket ind på siderne.

Udstyret sikrer vi selvfølgelig med VPN, som evt. kan integrere sig ind mod jeres server eller Office 365, så I blot har et login til alt, selvfølgelig koblet sammen med 2 faktor godkendelse.

Det betyder, at I sikkert kan tilgå data fra jeres hjemmearbejdspladser med et login og godkendelsesmetode, som er ens over alt.

Sikkert netværk til virksomheder

Et velfungerende netværk kan være alfa omega for en virksomhed. Størstedelen af virksomheder er i dag på den ene eller den anden måde digitaliseret – nogle mere end andre. Uanset hvad, så er et godt og sikkert netværk vigtigt.

Der er flere ting i en virksomhed, der er afhængige af et godt netværk, end man lige går og tror. For at alt IT skal fungere optimalt, er der også essentielt med et skudsikkert netværk.

Netværk

Hos Miit IT får I et netværk, hvor I er sikret. Et netværk, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Skulle der være nogle spørgsmål, I gerne vil have besvaret, mens I har en netværksløsning hos os, er vi blot et telefonopkald væk – når I ringer til os, får I som det første fat i en fagperson, der er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os, hvis I vil høre mere om, hvad fordelene vil være ved at have en netværksløsning hos os. I kan altid sende os en besked på hej@miit.dk eller ringe til os på 70701570.

Send os en besked