Microsoft Office 365 løsninger

Microsoft Office 365 løsninger

De fleste virksomheder har brug for at tilgå dokumenter, mails og firmadata alle steder fra, og derfor arbejder vi med Microsoft teknologier og bygger løsninger op omkring Office 365. Med en Microsoft løsning kan I holde videomøder, dele dokumenter på tværs af organisation og mellem virksomheden og kunder. I kan redigere filer fra en hvilken som helst browser, pc eller mobil enhed.

Det er vigtigt, I kan have en sikker løsning, der passer til jeres behov. Med sikker mener vi, at I får backup af jeres data, som ligger ved Microsoft, sikkerhed ift. phishing, impersonation attack, CEO fraud, virus og selvfølgelig mod spam og med 2 faktor godkendelse.

Vi følger de seneste anbefalinger fra Microsoft med hensyn til password politik og generelt sikring af jeres kundeforhold hos Microsoft, hvem der har adgang og rettigheder til hvad. Hele løsningen er bakket op af kvalificeret og tilgængelig support.

Høj sikkerhed alle steder

I kan sikre jeres virksomhed hele vejen rundt og være foran som arbejdsplads hvad angår IT, hvor alle medarbejdere kan arbejde hjemme såvel som på kontoret, færgen eller flyet. Nemt, billigt og godt.

Med en Microsoft Office 365 løsning, der er tilpasset lige netop jeres virksomhed, kan I trygt tilgå alle de ting, I har fælles i virksomheden, ligegyldigt hvor de forskellige medarbejdere sidder og arbejder. På den måde kan I også sikre jer, at I med ro i maven kan sige til jeres ansatte, at de kan arbejde hjemme eller andre steder – denne frihed ser mange virksomheder som et stort plus.

Skal vi hjælpe jer med at finde ud af, hvad I lige præcis har brug for med hensyn til jeres Microsoft Office 365 løsning? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på mail eller telefon. Her får du efter kort tid svar fra en af vores fagpersoner, vi har her i huset.

Miit 365 er centreret omkring Microsoft 365 produkter, hvor vi lægger forskellige løsninger ovenpå, for at I kan være sikret helt optimalt. Her får I sikkerhed og support i én samlet pakke. Er der noget, I kommer i tvivl om, eller er der problemer? Så ringer I bare til os – så får I som det første fat i en fagperson, der kan hjælpe dig.

Kontakt

Telefonnummer: 7070 1570
Kontakt email: hej@miit.dk
Support mail: support@miit.dk

Det betyder faktisk noget for os at arbejde sammen med jer.
Derfor besøger vi jer gerne, så vi lærer hinanden at kende.

Send os en besked