IT-hosting

Skal vi hjælpe jer?

Har I behov for at outsource jeres IT-løsninger? Om det blot er hosting og drift af servere eller flere services, så kan vi hjælpe jer. Tag et kig på vores mange services, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe jeres virksomhed med.

Miit 365 er centreret omkring Microsoft 365 produkter, hvor vi lægger forskellige løsninger ovenpå, for at I kan være sikret helt optimalt. Her får I sikkerhed og support i én samlet pakke. Er der noget, I kommer i tvivl om, eller er der problemer? Så ringer I bare til os – så får I som det første fat i en fagperson, der kan hjælpe dig.

Send os en besked

IT-Hosting

Mange virksomheder har behov for en komplet IT-løsning, som hostes andetsteds. Det kan vi tilbyde med vores eget datacenter, hvor vi hoster og drifter kunders servere. Vi driver hosting for mange forskellige typer af virksomheder. Hosting består ofte af et skrivebord i skyen, hvor alt arbejde foregår fra.

Dermed får I mulighed for at arbejde uanset, hvor i verden I befinder jer. Dine app’s og data er placeret på jeres servere i vores sky. I får dermed backup, drift, support, licenser, og ikke mindst sikkerhed, som er alfa omega for os.

I betaler en fast pris pr. bruger pr. måned, så I kender jeres IT-omkostninger hver måned. Ingen overraskelser.

Komplet IT-løsning

Hos Miit IT hoster vi i vores eget datacenter, hvor vores topmoderne og lynhurtige servere sikrer ordentlig netværkssikkerhed med state of the art firewalls. På den måde sørger vi for, at sikkerheden på al kommunikation mellem servere og klienter er i top.

Når I vælger en IT løsning hos os, får I lige præcis dét, I skal bruge – ikke mere, ikke mindre. Jeres løsning kommer til at afspejle jeres virksomheds behov, så I kan være helt sikret.

Med en komplet IT-løsning kommer alt jeres data til at ligge i vores sky. På den måde er I godt sikret. En sky er perfekt til de fleste virksomheder. Det kommer nemlig ikke an på, hvor store eller små I er. I betaler pr. bruger, og I kan i princippet have lige så mange brugere, som I vil.

Vi sørger for, at alt jeres data er sikret. Det bruger vi Pure SafeMode Snapshots til, så jeres data er sikret mod ransomware angreb. På den måde sikrer vi, at data ikke slettes, selv hvis en hacker overtager systemerne.