Sikkerhed som en service

Sikkerhed som en service

Det er vigtigt, at jeres enheder er beskyttet mod malware og virus – og vi har et fedt produkt, som vi kan rulle ud på jeres enheder, og som styres af os centralt. Softwaren overvåger og agerer på angreb og giver os notifikation, så vi kan agere proaktivt, når vi ser noget uventet på jeres enheder. Det, koblet sammen med andre produkter, kalder vi ”Sikkerhed som en service”.

Til dette bruger vi blandt andet EDR software. EDR står for Endpoint Detection Response, og betyder egentlig bare, at vi kan nå at opdage en hacker, inden hackeren når at lave nogen skade på jeres systemer. De har det nemlig desværre med at få adgang til systemer, lure rundt i et par uger og så gå til angreb – med os i baghånden når hackeren slet ikke så langt. Med EDR kan vi overvåge alle tjenester på servere og arbejdsstationer. Det giver stor tryghed i hverdagen.

Beskyt virksomhedens IT-systemer

Med EDR software kan I sikre jer, at der ikke kommer noget uvelkomment i jeres systemer og computere. Vi holder øje for jer og springer på problemerne hurtigt, hvis der skulle opstå noget. Er I interesseret i at høre mere om den sikkerhed, vi kan tilbyde jer, i form af antivirus til alle jeres enheder?

Giv os et ring eller send os en mail, så kan vi tage en snak om, hvilke behov I har i jeres virksomhed, og hvad vi kan gøre, for at I kan føle jer så sikre som overhovedet muligt, når det kommer til jeres IT-systemer.

Med en software til beskyttelse mod virus kan I beskytte jeres fortrolige dokumenter og filer i virksomheden. Eftersom det hele kan overvåges og styres fra vores kontor, går der ikke længe, fra vi opdager noget uventet. Vi er også altid klar ved telefonen, hvis der er noget, I har spørgsmål til vedrørende antivirus og sikkerhed.

Send os en besked