Microsoft Office 365 løsninger

De fleste virksomheder har brug for at tilgå dokumenter, mails og firmadata alle steder fra, og derfor arbejder vi med Microsoft teknologier og bygger løsninger op omkring Office 365. Med en Microsoft løsning kan I holde videomøder, dele dokumenter på tværs af organisation og mellem virksomheden og kunder. I kan redigere filer fra en hvilken som helst browser, pc eller mobil enhed.

Det er vigtigt, at I kan have en sikker løsning, der passer til jeres behov. Med sikker mener vi, at I får backup af jeres data, som ligger ved Microsoft, sikkerhed ift. phishing, impersonation attack, CEO fraud, virus og selvfølgelig mod spam og med 2 faktor godkendelse. Vi følger de seneste anbefalinger fra Microsoft med hensyn til password politik, og generelt sikring af jeres kundeforhold hos Microsoft, hvem der har adgang og rettigheder til hvad. Hele løsningen er bakket op af kvalificeret og tilgængelig support.

I kan sikre jeres virksomhed hele vejen rundt, og være foran som arbejdsplads hvad angår IT, hvor alle medarbejdere kan arbejde hjemme såvel som på kontoret, færgen eller flyet. Nemt, billigt og godt.