Trådløst netværk

Trådløs Netværk

Har du dårlig mobildækning i dit område, kan vi hjælpe med at sikre, at I kan lave wifi opkald overalt i hele virksomheden. Vi sælger WIFI fra førende producenter såsom Ruckus, Fortinet og Cisco Meraki, og det hele tilbydes som en ”managed” løsning, hvor I blot betaler en pris pr. accesspoint pr. måned, og så klarer vi resten. Det er ret nemt.

Vi leverer trådløse netværk til helt små virksomheder og større virksomheder med mange tusinde m2 dækningsområde. I sikres en god oplevelse, når nettet benyttes, og en høj sikkerhed. I får mulighed for at ”roame” rundt på jeres lokationer og lokaler uden bekymring for, om nettet falder ud.

Med et trådløst netværk er det også nemt at få gæster i huset på nettet, uden de skal have direkte adgang til virksomhedens netværk.

Få godt trådløst netværk i hele virksomheden

Når I har en trådløs netværk løsning hos os, kan I roligt sætte jer lige, hvor I vil, når I skal arbejde. Der skal ikke være nogen bekymring for, at forbindelsen ryger, når I sidder i online møder med kunder eller partnere.

Et trådløst netværk er også smart, hvis I fx har et lager, hvor I skal scanne og plukke varer. Her kan I sikre jer, der er godt net på hele lageret. Med et nøje beregnet site survey kan vi finde ud af, hvor de forskellige access points skal sidde, for at dækningen bliver optimal.

Skal vi hjælpe jer med en løsning, der passer til lige netop jeres virksomhed? På vores kontaktside kan I finde mail og telefonnummer eller vælge at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage inden for kort tid.

IT er vores speciale – derfor har vi også kun valgt wi-fi løsninger fra producenter, der er virkelig gode inden for lige præcis deres felt. Når I vælger en løsning med trådløs netværk gennem os, sikrer I jer god kvalitet i alle led i løsningen.

Kontakt

Telefonnummer: 7070 1570
Kontakt email: hej@miit.dk
Support mail: support@miit.dk

Det betyder faktisk noget for os at arbejde sammen med jer.
Derfor besøger vi jer gerne, så vi lærer hinanden at kende.

Send os en besked