Automatisk e-mail signatur

Automatisk e-mail signatur

Oplever I, at virksomhedens signaturer ikke er ensrettet fra alle jeres devices, Outlook, telefoner, tablets, stationær pc, bærbar pc? Her kan vi hjælpe med software, der kan ensrette, så alle benytter samme skabelon til signatur, og derfor kan vi også lynhurtigt sætte julehilsen eller anden ændring ind for alle i virksomheden, på en gang centralt. Løsningen tilkøbes som en service, hvor man betaler pr. bruger pr. måned.

Få en ens signatur i virksomheden

Har jeres mail signatur ændret sig over tiden, og er den ikke nødvendigvis ens hos alle medarbejdere? En ensartet mailsignatur kan sikre jer, at alt den nødvendige information er med i signaturen for alle jeres medarbejdere.

Med en ens mailsignatur sørger I for, I er genkendelige. Vi hjælper jer med at sørge for, alle de nødvendige informationer er med i signaturen, således der ikke er nogen tvivl om, fx hvem mailen kommer fra, hvad vedkommendes stilling er, yderligere kontaktinformationer på vedkommende eller andet vigtig information.

Skal I have logo på, links til hjemmesider, eller måske et billede af den individuelle medarbejder? Når og hvis der skal skiftes indhold i jeres mailsignaturer i virksomheden, kan vi hurtigt hjælpe med at få sat det op. Vi sørger for alle jeres mailsignaturer er ens i virksomheden, og vi sørger for, at signaturerne fungerer og ser godt ud på alle devices.

Send os en besked