Servere og serverdrift

Sikker drift

Skal vi stå for din virksomheds servere og serverdrift? Hos Miit IT driver vi omkring 200 servere, hvoraf en stor del af dem er i vores eget datacenter.

Vi oplever, at rigtig mange virksomheder har deres egen server, hvilket kan være kritisk i sig selv. Det kan være svært at sikre sig, at man har nok sikkerhed og den rigtige sikkerhed, når virksomhederne selv står for det.

I samarbejde med os kan I sikre jer, at jeres data bliver hostet sikkert. Vi hoster din jeres data på topmoderne servere, som også giver en stor mængde sikkerhed.

Lad os stå for sikkerheden

Vi kan hjælpe jer med at sikre jeres data på en optimal måde, uden I skal betale en urimelig overpris. Ved at bruge servere der er i vores eget datacenter, har vi mulighed for at sikre jeres data. Vi holder øje med driften 24/7 og holder systemerne kørende, så I kan fokusere på det, I er bedst til – så vil vi gøre det samme.

Hos os kan I få en serverløsning. I kan også få en samlet løsning. Hvad end jeres behov og ønsker er, vil vi gøre vores ypperste for at imødekomme dem. Tjek siden med vores ydelser ud, og tag endelig kontakt til os, hvis vi skal tage en snak om jeres virksomheds IT-sikkerhed.

Kontakt

Telefonnummer: 7070 1570
Kontakt email: hej@miit.dk
Support mail: support@miit.dk

Det betyder faktisk noget for os at arbejde sammen med jer.
Derfor besøger vi jer gerne, så vi lærer hinanden at kende.

Send os en besked