Hardware

Hardware

Vores kunder er glade for, at vi leverer færdige hardware løsninger. Vi er partner med DELL, HP og Lenovo og kan derfor søge specialpriser og tilbyde deres fulde porteføljer, både på PC og workstation men også på server, SAN og storage systemer.

Hvis der er et specielt behov og større mængder, søger vi selvfølgelig specialpris hos vores leverandører for at sikre, at vores kunder får den bedste pris og service.

Til virksomheder med helt særlige software behov, eksempelvis Solidworks, Revit, EdgeCAM og renderingsbehov designer og bygger vi maskinerne, så I får det bedste produkt til den bedste pris.

Vi er eksperter i IT

Hos Miit IT er vi alle eksperter i lige præcis dét, vi sidder med – sikkerhed til din virksomhed. Når I vælger at samarbejde med os, vil vi sammensætte en løsning, der er skræddersyet til jeres virksomhed. På den måde sikrer I jer, at I får alle de services, der er nødvendige, samtidig med at I ikke betaler for noget, som ikke er nødvendigt for lige netop jeres virksomhed.

Miit 365 er centreret omkring Microsoft 365 produkter, hvor vi lægger forskellige løsninger ovenpå, for at I kan være sikret helt optimalt. Her får I sikkerhed og support i én samlet pakke. Er der noget, I kommer i tvivl om, eller er der problemer? Så ringer I bare til os – så får I som det første fat i en fagperson, der kan hjælpe dig.

Unik hardware til en god pris

Hardware og software hænger unægteligt sammen – software kan ikke fungere uden hardware og vise versa. Alt efter hvad jeres behov i virksomheden er, kan vi finde en skræddersyet løsning til jer.

Når I har fået jeres hardware løsning med de komponenter, I har brug for, skal softwaren til. Dette kunne f.eks. være Office 365. Men vidste I, at der ikke er backup med i Office 365 pakken? Derfor kan det være en god idé at overveje, om I skal investere i en backup løsning til Microsoft Office 365 i virksomheden.

Med en komplet hardware løsning har I mulighed for at købe det hele samme sted. Vi kan hjælpe jer med at finde ud af, hvad der skal til, for jeres behov bliver mødt. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvad I har brug for.

Send os en besked