E-mail sikkerhed

E-mail sikkerhed

Vi oplever, at mange virksomheder er udfordret af forsøg på at liste oplysninger ud af jer og jeres medarbejdere. Det kan være forsøg på at overtage mailkonti og for at redigere fakturaer og genfremsende til dine debitorer med nye betalingsoplysninger. Det kan også være for at kryptere alt data og forlange løsepenge, for at I kan få dataene igen.

Det er nemt at få adgang til en persons postkasse ved blot at sende en mail. Derfor er det vores opgave at sikre, at det ikke sker. Hvis det sker, er det vores opgave at sikre, at det link, du f.eks. modtager, giver dig en advarsel og en stopklods.

Heldigvis har vi helt styr på, hvordan det gribes an og kan opspore hvor i jeres virksomhed, der er klikket på et farligt link og hvilke informationer, der er kommet ud. Det samme gælder, når der er tale om sikring mod CEO fraud, impersonation protection, virusscanning, fjernelse af spam og omskrivning af alle links og logning.

Du skal bruge det til at sikre, at din virksomhed ikke skal bruge unødvendige ressourcer på at genskabe data, betale løsepenge og til at sikre dine medarbejdere ikke bruger unødvendig tid på at spekulere på, om en given e-mail skal åbnes eller ej.

Få en sikker indbakke

I har sikkert informeret alle medarbejdere om, at de ikke skal åbne mails eller trykke på links, der kommer fra en afsender, de ikke kender. Måske ser afsendermailen lidt suspekt ud, men det er jo aldrig til at vide. Efterhånden er de personer, der vil tilgå virksomheders følsomme oplysninger for at få information eller penge, blevet så dygtige, at det nogle gange kan være svært helt at se, om det er scam eller reelt.

Skal vi hjælpe jer med at øge jeres e-mail sikkerhed? På vores kontaktside kan I finde både mails og telefonnumre, hvorpå I kan kontakte os, hvis I vil høre mere om, lige præcis hvad vi kan gøre, for at jeres e-mail sikkerhed er i top.

Kontakt

Telefonnummer: 7070 1570
Kontakt email: hej@miit.dk
Support mail: support@miit.dk

Det betyder faktisk noget for os at arbejde sammen med jer.
Derfor besøger vi jer gerne, så vi lærer hinanden at kende.

Send os en besked