Backup

Backup

Er I klar over, at I ikke har backup af jeres data i Office 365?
Det kommer bag på mange, at der ikke er backup i Office 365. Vi kan hjælpe med at lave backup af dine servere, data på jeres pc, på nas og alt derimellem. Vi placerer backup data i et Tier2 ISAE 3402 datacenter, som har meget høj fysisk og virtuel sikkerhed.

I kan også få backup af egne servere vha. Veeam Cloud Connect. Vi leverer licenserne til Veeam Backup Software, og I kan dermed leje løsningen som en ”managed backup” løsning. I betaler en fast lav pris pr. gigabyte og en pris pr. virtuel server, I driver. Vi monitorerer backup rapporter og agerer, hvis der er fejl i jeres backup. For at sikre at jeres backup data fungerer, udfører vi en restore test og kan tilbyde at lave ”air gapped backup”, hvor der er fysisk luft mellem jeres backup medie, og hvor det er lagret – det er super vigtigt i forhold til sikring mod ransomware angreb. Så lad os hjælpe med at få styr på jeres backup data, så I kan sove roligt om natten.

Sikr jeres data med backup

Det er vigtigt at kunne lave backup på ens data. Hvis det skulle ske, at I mister jeres data, så har vi sørget for, at I kan sikre det hos os. Med backup af data i Office 365 kan I sikre jer, at der ikke er noget, der går tabt, hvis der skulle ske noget uventet.

Red jeres data på arbejdspladsen med en backup løsning hos os, så jeres servere og data har et sikkerhedsnet.

Er I interesseret i at høre mere om vores backup løsning? Eller måske vil I gerne høre lidt mere om, hvad vi generelt kan hjælpe jeres virksomhed med, når det kommer til datasikkerhed? Tag kontakt til os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe jer med. Ingen virksomheder er ens, derfor er der heller ikke nødvendigvis to løsninger, der er ens. Vi kan skræddersy løsninger til jer og jeres virksomhed, så I kun betaler for det, I skal bruge.

Send os en besked