Advokatkontorer

Sikker IT på kontoret

IT behøves ikke være et problem, når man har meget af det. Nu til dags er vi rigtig mange inden for flere forskellige professioner og felter, der er afhængige af IT hver dag i vores arbejde. Og dette inkluderer også advokatkontorer og advokater.

Når I samarbejder med os, får I blandt andet let adgang til support. Vi er ikke længere væk end et telefonopkald, når I har brug for os. I starten af vores samarbejde vil vi gennemgå den nuværende løsning, I har. Her vil vi finde ud af, hvad jeres behov faktisk er og sammen med jer finde frem til, hvordan jeres løsning skal se ud.

Vi sørger for, I bliver sikret mod virus, og vi laver altid backup af alle data, så I ikke risikerer at miste noget, hvis der skulle være en hacker, der overtager jeres systemer.

Sikr jeres data på advokatkontoret

Som advokatfirma kan I have ansvaret for at passe på en hel del personfølsomt data. Her er det vigtigt, I kan forsikre jeres klienter om, at sikkerheden er i top. Når sikkerheden er i orden, kan I også med ro i maven udføre jeres arbejde uden at skulle være bange for, at der skulle opstå nogle problemer.

Når I samarbejder med os, så tager vi os af alt det tekniske, der er forbundet med sikkerheden. Ud over 24-timers overvågning af driften får i blandt andet også daglig backup af jeres filer, virus-scanning af e-mails og et netværk det altid virker.

Bedst af alt så skal I ikke betale overpris for det. Vi klarer det hele, så I ikke behøves at skulle samarbejde med en masse forskellige udbydere.

Kontakt

Telefonnummer: 7070 1570
Kontakt email: hej@miit.dk
Support mail: support@miit.dk

Det betyder faktisk noget for os at arbejde sammen med jer.
Derfor besøger vi jer gerne, så vi lærer hinanden at kende.

Send os en besked