Service

En virksomhed kan have de rigtige produkter, men det er ikke altid til at gennemskue om de produkter dækker hele vejen rundt eller om de f.eks. dækker noget af det samme. Når I køber en servicepakke hos os, så har vi ansvaret – og det har vi det rigtig fint med.

Ikke for meget og ikke for lidt. Tilpas mængde IT. Det eneste det kræver er, at vi får indblik i, hvad I har af løsninger og hvordan I arbejder. Så kan vi hurtigt rådgive jer til den mængde IT-sikkerhed, der passer til jeres virksomhed.

Microsoft Office 365 løsninger

De fleste virksomheder har brug for at tilgå dokumenter, mails og firmadata alle steder fra, og derfor arbejder vi med Microsoft teknologier og bygger løsninger op omkring Office 365. Med en Microsoft løsning kan I holde videomøder, dele dokumenter på tværs af organisation og mellem virksomheden og kunder. I kan redigere filer fra en hvilken som helst browser, pc eller mobil enhed.

Det er vigtigt, at I kan have en sikker løsning, der passer til jeres behov. Med sikker mener vi, at I får backup af jeres data, som ligger ved Microsoft, sikkerhed ift. phishing, impersonation attack, CEO fraud, virus og selvfølgelig mod spam og med 2 faktor godkendelse. Vi følger de seneste anbefalinger fra Microsoft med hensyn til password politik, og generelt sikring af jeres kundeforhold hos Microsoft, hvem der har adgang og rettigheder til hvad. Hele løsningen er bakket op af kvalificeret og tilgængelig support.

I kan sikre jeres virksomhed hele vejen rundt, og være foran som arbejdsplads hvad angår IT, hvor alle medarbejdere kan arbejde hjemme såvel som på kontoret, færgen eller flyet. Nemt, billigt og godt.

Sikkermail løsninger

Har I behov for at kommunikere personfølsomme data via e-mail med andre uden for organisationen, så har I behov for en sikker mail-løsning for at opretholde kravene i GDPR.

I udgangspunktet er mail-kommunikation krypteret, også uden sikker mail-løsning, men hvis I ønsker garanti for, at mails er krypteret, skal I have en sikker mail-løsning. Løsningen gør det muligt at kommunikere sikkert end-to-end med alle offentlige instanser, kommuner, regioner, forsikringsselskaber, advokatkontorer og mange andre virksomheder med samme behov.

Skal I kommunikere sikkert med forældre, værger, ansatte eller andre som ikke har en tilsvarende løsning, er det smart at sætte sms-kode og adgang til portal op. På den måde, kan I styre, hvordan mailen skal leveres via et plugin i Outlook.

E-mail sikkerhed

Vi oplever, at mange virksomheder er udfordret af forsøg på at liste oplysninger ud af jer og jeres medarbejdere. Det kan være forsøg på at overtage mailkonti og for at redigere fakturaer og genfremsende til dine debitorer med nye betalingsoplysninger. Det kan også være for at kryptere alt data og forlange løsepenge, for at I kan få dataene igen.

Det er nemt at få adgang til en persons postkasse ved blot at sende en mail. Derfor er det vores opgave at sikre, at det ikke sker. Hvis det sker, er det vores opgave at sikre, at det link du f.eks. modtager giver dig en advarsel og en stopklods.

Heldigvis har vi helt styr på, hvordan det gribes an, og kan opspore hvor i jeres virksomhed, der er klikket på et farligt link og hvilke informationer, der er kommet ud. Det samme gælder når der er tale om sikring mod CEO fraud, impersonation protection, virusscanning, fjernelse af spam, og omskrivning af alle links og logning.

Du skal bruge det til at sikre, at din virksomhed ikke skal bruge unødvendige ressourcer på at genskabe data, betale løsepenge og til at sikre dine medarbejdere ikke bruger unødvendig tid på at spekulere på om en given e-mail skal åbnes eller ej.

Trådløst netværk

Har du dårlig mobil dækning i dit område, kan vi hjælpe med at sikre, at I kan lave wifi opkald overalt i hele virksomheden. Vi sælger WIFI fra førende producenter så som Ruckus og Cisco Merkai, og det hele tilbydes så en ”managed” løsning, hvor I blot betaler en pris pr. accesspoint pr. måned og så klarer vi resten. Det er ret nemt.

Vi leverer trådløse netværk til helt små virksomheder og større virksomheder med mange tusinde m2 dækningsområde. I sikres en god oplevelse, når nettet benyttes, og en høj sikkerhed. I får mulighed for at ”roame” rundt på dine lokationer og lokaler uden bekymring for om nettet falder ud.

Support

Vi ved, at det betyder rigtig meget, at I kan få fat på support. Når I kontakter os, ringer I direkte igennem til en konsulent med det samme. Ingen omstilling eller telefonpasser som skal oprette en sag, og bede jer vente på opkald fra os. Det skal være nemt og let tilgængeligt at være kunde hos os. Det sparer jer for tid og frustrationer. It kan være en kompliceret størrelse, men det behøver ikke at være sådan – I kan stille os alle spørgsmål om IT, tablets, telefoner og endda jeres private Mac computere.

Netværk

Vi bygger netværk, som sikrer jeres virksomhed den bedste performance og højeste sikkerhed. Med en opbygning af produkter fra førende producenter som Fortinet og Cisco Meraki til vores netværksløsninger, får I et solidt netværk. Jeres sikkerhed styres, og vi sørger for, at windows updates, youtube og lignende ikke kan stjæle alt båndbredde fra kollagerne. Udstyret sikrer vi selvfølgelig med VPN, som evt. kan integrere sig ind mod jeres server eller Office 365, så I blot har 1 login til alt, selvfølgelig koblet sammen med 2 faktor godkendelse.

Det betyder at I sikkert kan tilgå data fra jeres hjemme arbejdspladser, med et login og godkendelsesmetode som er ens over alt.

Hardware

Vores kunder er glade for, at vi leverer færdige hardware løsninger. Vi er partner med DELL, HP og Lenovo og kan derfor søge specialpriser og tilbyde deres fulde porteføljer, både på PC og workstation men også på server, SAN og storage systemer. Hvis der er et specielt behov og større mængder, søger vi selvfølgelig specialpris hos vores leverandører, for at sikre at vores kunder får den bedste pris og service.

Til virksomheder med helt særlige software behov, eksempelvis Solidworks, Revit, EdgeCAM og renderingsbehov designer og bygger vi maskinerne, så I får det bedste produkt, til den bedste pris.

Outsourcing

Mange virksomheder har behov for en komplet outsourcet IT-løsning. Det kan vi tilbyde med vores eget datacenter, hvor vi hoster og drifter kunders servere. Vi driver hosting for mange forskellige typer af virksomheder. Hosting består ofte af et skrivebord i skyen, hvor alt arbejde foregår fra. Dermed får I mulighed for at arbejde uanset, hvor i verden I befinder jer. Dine app’s og data er placeret på jeres servere i vores sky. I får dermed backup, drift, support, licenser, og ikke mindst sikkerhed som er alfa omega for os.

I betaler en fast pris pr. bruger pr. måned, så I kender jeres IT-omkostninger hver måned. Ingen overraskelser.

Backup

Er I klar over, at I ikke har backup af jeres data i Office 365?
Det kommer bag på mange, at der ikke er backup i Office 365. Vi kan hjælpe med at lave backup af dine servere, data på jeres pc, på nas og alt derimellem. Vi placerer backup data i et Tier2 ISAE 3402 datacenter, som har meget høj fysisk og virtuel sikkerhed.

I kan også få backup af egne servere vha. Veeam Cloud Connect, vi leverer licenserne til Veeam Backup Software, og I kan dermed leje løsningen som en ”managed backup” løsning. I betaler en fast lav pris pr. gigabyte og en pris pr. virtuel server, I driver. Vi monitorerer backup rapporter, og agerer hvis der er fejl i jeres backup. For at sikre, at jeres backup data fungerer, udfører vi en restore test, og kan tilbyde at lave ”air gapped backup”, hvor der er fysisk luft mellem jeres backup medie og hvor det er lagret – det er super vigtigt i forhold til sikring mod ransomware angreb. Så lad os hjælpe med at få styr på jeres backup data, så I kan sove roligt om natten.

Signatur løsning

Oplever I at virksomhedens signaturer ikke er ensrettet fra alle jeres devices, Outlook, telefoner, tablets, stationær pc, bærbar pc? Her kan vi hjælpe med software, der kan ensrette, så alle benytter samme skabelon til signatur, og derfor kan vi også lynhurtigt sætte julehilsen eller anden ændring ind for alle i virksomheden, på en gang centralt. Løsningen tilkøbes som en service, hvor man betaler pr. bruger pr. måned.

Antivirus – Sikkerhed som en service

Det er vigtigt, at jeres enheder er beskyttet mod malware og virus – og vi har et fedt produkt som vi kan rulle ud på jeres enheder, og som styres af os centralt. Softwaren overvåger og agerer på angreb, og giver os notifikation, så vi kan agere proaktivt, når vi ser noget uventet på jeres enheder. Det, koblet sammen med andre produkter kalder vi ”Sikkerhed som en service”. Det giver stor tryghed i hverdagen.